Få hjälp med laserskärning i Stockholm

När det gäller laserskärning i Stockholm så kan du få hjälp med laserskärning i Stockholm, via LCAB. Hos dem hittar du även dessa tjänster:

  • Bocka plåt
  • Prototyper
  • Svetsning

När det gäller deras laserskärning, så är det främst i plåt detta görs. Detta företag är experter på att göra detta! Dessutom kan du få en kundanpassad lösning.

Effektiv laserskärning i plåt i Stockholm

Du som behöver hjälp med laserskärning i Stockholm, du kan med fördel vända dig till LCAB. Just att skära med laser, det är en riktigt effektiv metod att få till din plåt på det sätt du vill ha den. Detta företag använder sig av en högintensiv laserstråle. Det för att kunna skära plåten med en hög precision. Metoden i sig är även mycket flexibel. Det eftersom det är enkelt att ta fram olika mönster och former.

Skär plåt med laser

Laserskärning är en smart metod vid tillverkning av komponenter med icke-reguljära konturer och perforeringar. Inom plåtskärning representerar detta en kostnadseffektiv tillverkningsväg för enskilda komponenter, mindre serier och för skapandet av prototyper. Denna metod upprätthåller sitt värde även vid massproduktion, då spill och efterbehandling hålls på minimal nivå. En

Du som behöver hjälp med att skära plåt på olika sätt, eller skapa prototyper, låt då LCAB hjälpa dig. Detta företag har en lång erfarenhet av att bearbeta plåt på olika sätt. Om du vill veta mer om vad detta företag har för olika tjänster eller vad de kan göra för dig, läs då mer på deras hemsida. Sedan kan du även ta kontakt med dem så att de kan berätta mera.