Köp e cigg coils och e juice till bra priser på webben

Det finns mycket bra med e cigg, som exempelvis det faktum att du kan byta ut alla delar till e ciggen efter behov. Bland annat kan du köpa coils eller e juice till e ciggen direkt online. Coilsen är förbrännaren som ser till att e juicen blir till vattenånga som du kan andas in. Efter att du har använt denna ett längre tag blir den ofta förbrukad. Det kan leda till att du får en bränd smak i munnen när du röker eller att det inte blir någon ånga alls.​

Då kommer du vara tvungen att byta ut den. En del vill ha flera olika coils eller e-juice då de inte vill blanda olika smaker. Då kan man rengöra förångaren och byta coils och det kommer att bli som en helt ny e cigg. När man använder samma förångare och samma coils kan det nämligen leda till att smakerna mixar sig med varandra och det är inte nödvändigtvis gott.

E-juice är roligt​

En anledning till att det för många är mycket lättare att byta till e cigg än det är att helt skippa tobaken är att man fortfarande får i sig det nikotin som kroppen är beroende av, samtidigt som man givetvis skippar alla de andra gifter som faktiskt finns i tobak. Det faktum att man kan experimentera med olika e juice gör det extra roligt när man vill sluta röka och byta till e cigg och du kommer att kunna hitta dina favoritsmaker.

E-juice är nämligen otroligt roligt. Du kan som exempel från och med nu röka bubbelgum, tiramisu eller rabarberpaj. Givetvis finns det även mer neutrala smaker som exempelvis choklad, citron, apelsin, bär och blåbär.

Sortimentet är stort när du skall välja en e juice och oavsett om du är ett fan av coca cola eller om du helst av allt skulle vilja röka den vanliga tobakssmaken så kommer du att kunna göra det när du byter till e cigg.