Funderar ni på att ha ett företagsevent i Stockholm?

Är det så att ni letar efter ett bra företagsevent i Stockholm? Det är inte fel att ha detta i samband med kickoff eller som teambuilding till exempel. Det finns en sida på nätet där du kan välja bland olika företagsevent​. Denna sida heter addwater.se. Där finns det upplevelser och event av olika slag, för både företag och privatpersoner.

Bland deras aktiviteter finns åka ribbåt Stockholm pris, spela Bumperball, åka vattenskoter, flyboard och Jet ski. De har även waterballs ponnytrav, flottbygge, drinkskola, fotbollsdart och stand up paddle. Dessutom finns det längre resor man kan välja som ski and sail i Norge eller topptur i Chamonix.

Ha ett kul event med ribbåtar

Att ordna med ett företagsevent är inte så svårt. Det finns många olika event för företag Stockholm att välja mellan. Det är det perfekta tillfället att knyta band med varandra på andra sätt än bara inom jobbet. Kanske ni ska ha konferens, då är det perfekt att ha olika aktiviteter som ett kul inslag på eftermiddagen eller kvällen. Det går även att ordna event under hel dag.

Det är viktigt att kollegor får umgås på andra sätt än bara när de jobbar ihop. Det är där företagsevent med rolika aktiviteter så som att åka ribbåtar kommer in. Andra saker ni kan göra tillsammans är en AW eller liknande, bara ni tar er utanför kontoret eller arbetsplatsen. Ni som vill hitta på kul saker tillsammans och är på samma företag. Kolla in Addwater, då de kan ordna en massa roliga saker för er att göra!