Behöver ni fleet management?

Är det så att ditt företag har behov av fleet management? Det kallas även fms och det är en form av system som passar företag inom fordonsbranschen perfekt. Man kan säga att det är som en typ av färdskrivare för bussar och lastbilar, fast det ingår även mer i fleet management. Man har detta system för att man ska ha möjlighet att kontrollera olika saker. Det är bland annat att man håller begränsningar inom hastigheten, att man följer vilotider med mera. Sedan är detta system även bra på det sätt att det går att använda till fler saker än så. Du som vill veta mer om denna typen av körjournal, du kan läsa mer om den på dialect.se. Detta företag erbjuder nämligen detta system samt olika lösningar kring det.

Använd er av ett smart system för körjournaler

Om ni väljer att använda er av fleet management, så kan företaget koppla upp sig på ett bra sätt. Företaget kan via detta system få tillgång till körjournaler, alkolås och mycket mer. Detta system går att använda på både enskilda fordon så väl som fordonsflottor. Systemet ser till så att alla uppgifter alltid är i ordning så att ni får en minskad administration. Det gör att ni sparar både pengar och tid. Om ni vill så kan ni som sagt installera in alkolås och testare, så att det alltid är tryggt för era förare att köra.

Ni som vill veta mer om fleet management och de tjänster man kan koppla till detta, ni kan läsa mer på Dialects hemsida. Det går även bra att kontakta dem direkt så kan de berätta mer.